Sportsin Arad a mai făcut o achiziție, tenismena Cristina Dinu a semnat cu clubul

Clubul Sportiv Sportsin Arad a mai înregimentat o sportivă cu nume în tenisul românesc: Cristina Dinu. Bucureșteanca de 29 de ani este a 11-a tricoloră în ierarhia WTA, în care ocupă poziția 255, urmând a concura, peste două săptămâni, în calificările turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

În 30 septembrie 2013, Dinu atingea cel mai bun clasament al său la simplu: 179, în timp ce în 20 mai 2019 ocupa cea mai înaltă poziție la dublu: 153.

Nu mai puțin de 23 de titluri ITF la simplu are în palmares simpatica jucătoare, cele mai multe, șase, fiind cucerite în sezonul trecut, trei dintre ele fiind cu premii de 25.000 de dolari.

„Sunt prieten cu Cristina de mai mulți ani și i-am oferit oportunitatea de a veni la mine în club, pe lângă Andreea și Ioana, mai ales că era de 9 ani la CSM București, club care nu a căutat-o niciodată ca să o întrebe măcar dacă are nevoie de ceva. Mă bucur de fiecare dată când mă întâlnesc cu ea și o sprijin când are nevoie de ajutor”, ne-a declarat Călin Moga, președintele CS Sportsin Arad.

Cristina Dinu se alătură Ioanei Roșca și Andreei Roșca, tenismene care au semnat, în ultima vreme, cu CS Sportsin Arad.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*