Despre noi

Asociația Sportivă ”Sportsin” Arad este o entitate sportivă non-profit înființată în anul 2017.

Din anul 2018 a ajutat financiar, din fonduri proprii, pe jucătoarea de tenis Ioana Roșca, fostă campioană de dublu juniori la Roland Garros, unica junioare, în afara Simonei Halep, actual fiind pe locul 420 WTA. Din anul 2019 a sprijinit financiar o altă jucătoare, Andreea Roșca, locul 400 WTA, iar în anul 2021 clubul a fost afiliat la Federația Română de Tenis, legitimând cele două jucătoare la club.

În anul 2022 a mai legitimat o jucătoare, Cristina Dinu, evident ajutând-o și pe ea financiar pentru a putea participa la turnee, fiind pe locul 308 WTA (aprilie 2023).

Anul acesta, echipei Sportsin i s-a alăturat jucătoarea Oana Simion, locul 460 WTA (aprilie 2023), pentru a putea beneficia de ajutorul din partea clubului.

Începând din acest an, clubul Sportsin înființează secția de volei, printr-o cooperare cu Primăria Vladimirescu, județul Arad, pentru a crește sportivi de performanță la volei și volei pe plajă.

Clubul Sportsin deține și site-ul de informații sportive sportsin.ro, înființat în anul 2009 și afiliat la FIFA și UEFA.

Sponzorizările ne pot ajuta pentru a putea sprijini câți mai mulți sportivi pentru performanță.