Poți fi alături de noi!

Sprijiniți Tenisul Feminin Românesc din WTA!

Puteți trimite până la 20 % din impozitul pe profit ca sponsorizare către noi.

Nu vă costă nimic! Banii de sponsorizare oricum trebuiesc plătiți la STAT ca impozit.

Asociația Sportivă ”Sportsin” Arad este o entitate non-profit înființată în anul 2017.

Din anul 2018 a ajutat financiar, din fonduri proprii, pe jucătoarea de tenis Ioana Roșca, fostă campioană de dublu juniori la Roland Garros, unica junioare, în afara Simonei Halep care a castigat Roland Garos, actual fiind pe locul 420 WTA.

Din anul 2019, clubul Sportsin Arad a sprijinit financiar o altă jucătoare, Andreea Roșca, locul 400 WTA, iar în anul 2021 clubul a fost afiliat la Federația Română de Tenis, legitimând cele două jucătoare la club.

În anul 2022, clubul a mai legitimat o jucătoare, pe Cristina Dinu, evident ajutând-o și pe ea financiar pentru a putea participa la turnee, fiind pe locul 308 WTA, actual. Anul acesta, 2023, echipei Sportsin i s-a alăturat jucătoarea Oana Simion, locul 420 WTA, pentru a putea beneficia de ajutorul oferit de club.

Începând din acest an, clubul Sportsin înființează secția de volei, printr-o cooperare cu Primăria Vladimirescu, județul Arad, pentru a crește sportivi de performanță la volei și volei pe plajă. Clubul Sportsin deține și site-ul de informații sportive sportsin.ro, înființat în anul 2009 și afiliat la FIFA și UEFA.

Sponzorizările ne pot ajuta pentru a putea sprijini câți mai mulți sportivi pentru performanță.

Vă rugăm să redirecționați 20 % din impozitul pe profit către noi:

ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV “SPORTSIN” 

CUI 37636210

Cont bancar: RO19BTRLRONCRT0387304601

NEPLĂTITOARE DE TVA

https://club-sportsin.ro/poti-fi-alaturi-de-noi/

Pentru contract de sponsorizare sau mai multe detalii vă rog să ne contactați pe email contact@sportsin.ro  sau la telefon 0729112918 .

VĂ MULȚUMIM!

Contractul de sponzorizare online: